0

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Retouren

Retouren
Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop en is het product ongebruikt en onbeschadigd, dan kan je het, zonder opgaaf van redenen, aan ons retourneren in de orginele verpakking. Maak de verzenddoos en de orginele verpakking voorzichtig open, zodat je deze weer kunt gebruiken als je de bestelling wilt terugsturen. Voor het retouren van meubelen dien je binnen 14 dagen een retourafspraak in te plannen met de klantenservice. Voor het retouren van accessoires dien je de producten samen met het retourformulier dat is bijgevoegd in de verpakking van de producten binnen 14 dagen retour te sturen. Dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk je geld terug krijgt. Je ontvangt het aankoopbedrag terug op het bij aankoop gekozen betaalmiddel. Dit houdt in dat we het bedrag terugstorten op de bankrekening waar je de aankoop mee hebt gedaan.

Let op: Op maat gemaakte artikelen en klant specifieke bedrukte artikelen kun je niet retourneren.

De kosten voor het terugsturen van de artikelen is voor eigen rekening. 
Valt het te retourneren pakket binnen de maximale afmeting en het maximale gewicht van PostNL pakketpost, dan kunt u het pakket met PostNL pakketpost retour sturen. Het maximale formaat voor PostNL pakketpost is: 176 x 78 x 58 cm en het maximale gewicht is 30kg. 

Betreft het te retourneren artikel een zwaarder of een groter product die buiten de PostNL pakketpost maten valt, dan mag u contact opnemen met onze klantenservice om een afspraak te maken om het pakket op te laten halen. Loft 44 is niet aansprakelijk voor de kosten van de retourzending. 

Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijg dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de orginele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@loft44.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Heeft u een product dat speciaal voor u op maat gemaakt is dan valt dit buiten de herroepingsrecht en kan de order niet retour worden gestuurd.